Οι πρώτες αποχωρήσεις από το MasterChef είναι γεγονός, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απευθύνει ένα σαφές μήνυμα προς τους διαγωνιζόμενους.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, ο Κωνσταντίνος Γαρυφάλλου, η Ιωάννα, ο Αντώνης και ο Αλέξανδρος ήταν οι τέσσερις παίκτες που είχαν τη χαμηλότερη επίδοση στη δοκιμασία μαγειρικής. Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης τους κάλεσε μπροστά στους κριτές, ενώ τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
«Φέτος είναι το δέκατο MasterChef, το επετειακό, το πιο δύσκολο. Το χαρακτηρίζουμε και θα διαπιστώσετε και στην πράξη ότι θα είναι το πιο δύσκολο. Κάνω αυτή την εισαγωγή για να τονίσω πως κάθε πιάτο, κάθε προσπάθεια, κάθε υλικό που καλείστε να διαχειριστείτε, θα πρέπει να το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία καλή προσπάθεια μπορεί να σας δώσει πλεονεκτήματα και να σας πάει ένα βήμα παρά πέρα, αλλά μια αδύναμη προσπάθεια, μία κακή ημέρα, μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», είπε στους συμμετέχοντες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Δείτε το βίντεο
Έπειτα, ανακοινώθηκαν τα δύο ονόματα των παικτών που αποχώρησαν. Ο Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος Γαρυφάλλου ήταν οι πρώτοι που είδαν την πόρτα της εξόδου, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή τους στο MasterChef.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.