Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις συναδέλφων του για το θέατρο, ο Θοδωρής Κατσαφάδοςπήρε θέση. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την ατάκα του Στράτου Τζώρτζογλου ότι «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι», ενώ σχολίασε και την έντασηανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο,ο οποίος και διαφώνησε με αυτή τη φράση.
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος, που μετρά 52 χρόνια καριέρας στο θέατρο, παρενέβη τηλεφωνικώς στην εμπομπή «Real View» και τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν ακούω αυτά τα πράγματα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Είμαι 52 χρόνια στη δουλειά. Έχω δουλέψει με υπέροχους ανθρώπους, σκηνοθέτες και συναδέλφους μου. Δεν ξάπλωσα σε κανένα κρεβάτι. Διαφοροποιούμαι απολύτως από τη θέση του Στράτου Τζώρτζογλου».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως στενοχωρήθηκε πολύ με τη δήλωση αυτή, ενώ σχολίασε πως «δεν μπορούν να έχουν γνώμη για το θέατρο ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Απόστολος Γκλέτσος».
«Το θέατρο είναι αλλού. Λυπάμαι πάρα πολύ, όταν ακούω αυτά τα πράγματα. Έβλεπα τώρα την εκπομπή, επειδή θα έβγαινα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορούν να έχουν γνώμη για το θέατρο ο Στράτος Τζωρτζογλου και ο Απόστολος Γκλέτσος», σημείωσε.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.