Λίγο πριν γίνει μητέρα η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε το καλοκαίρι στη Σύρο και δείχνει τη Βέρα Μακρομαρίδου στην παραλία, ενώ ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου έχει σκύψει και φιλάει την κοιλιά της.
«Έτσι ήταν το καλοκαίρι μας. Νομίζαμε ότι τότε ήταν μεγάλη η κοιλιά μου. Ένα επιβεβαιώνεται. Ισχύουν όλα τα κλισέ. Προσμονή: Ελπιδοφόρα αναμονή», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.