Στη συνεργασία με την Κατερίνα Γιουλάκη στο «Ρετιρέ» αναφέρθηκε η Τζόυς Ευείδη, με την ίδια να θυμάται ότι υπήρχε έντονη πίεση στα γυρίσματα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η εκλιπούσα ηθοποιός να αποχωρεί κλαίγοντας.
Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» είπε για την Κατερίνα Γιουλάκη: «Η Κατερίνα ήταν η γυναίκα που είχε τα ωραιότερα χέρια του κόσμου, τα κινούσε συγκλονιστικά. Η κίνηση της ήταν σχεδόν χορευτική. Ήταν ένας πάρα πολύ ευφυής άνθρωπος, δουλευταρού. Στρατιώτης στον Δαλιανίδη, όπως ήμασταν όλοι. Εκεί δεν είχαμε και περιθώρια να κάνουμε ντιβιλίκια. Η Κατερίνα ήταν φορές που είχε φύγει και κλαίγοντας από το γύρισμα, από την πίεση. Στο «Ρετιρέ» όλοι τότε ήμασταν λοκατζίδες».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.