Αναφερόμενη στο κίνημα MeToo, η Πηνελόπη Αναστασοπούλουυπογράμμισε πως το βασικό ζητούμενο είναι να μπορεί κάθε άνθρωπος να εργάζεται χωρίς φόβο. Μέσα από τη δήλωσή της, επανέφερε τη συζήτηση για την ανάγκη ασφαλών και υγιών επαγγελματικών συνθηκών.
Η ηθοποιός τόνισε ότι το MeToo ήταν ένα σημαντικό και αναγκαίο σημείο καμπής με στόχο τον σεβασμό στο χώρο εργασίας. Πρόσθεσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαρία τη Νύχτα», πως κανείς δεν ήθελε να βλάψει κάποιον, αντιθέτως οι καταγγέλλοντες επιδιώκουν την αλλαγή στον εργασιακό τους χώρο. Παράλληλα, εξέφρασε την απορία της για την αντιστροφή ρόλων, όπου το θύμα εμφανίζεται ως θύτης, και ξεκαθάρισε πως «κανείς δεν καταράστηκε κανέναν».
Όπως είπε η ηθοποιός: «Το MeToo ήταν ένα σημείο καμπής πολύ σοβαρό και έτσι έπρεπε να είναι, με στόχο πάντα το καλό. Για να είμαι δίκαιη και με τον εαυτό μου, γιατί κατά καιρούς η κοινή γνώμη διαμορφώνεται από διάφορα πράγματα. Ο στόχος είναι να γίνονται τα πράγματα με σεβασμό, να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του με χαρά και όχι με φόβο. Δεν θέλησε κανείς ποτέ να κάνει κακό σε κάποιον. Το ανάποδο. Κάνουμε μια αντιστροφή του θύματος με τον θύτη που είναι να τρελαίνεσαι. Το θέμα είναι να πηγαίνουμε στις δουλειές μας χωρίς να φοβόμαστε και να υπάρχει αξιοκρατία. Κανείς δεν καταράστηκε κανέναν, κανείς δεν ευχήθηκε να σαπίσει κανείς κάπου».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.