Άλλη μια «πρωτιά» κατέγραψε στους λογαριασμούς του στα social media ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που βίωσε από κοντά το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα του σχεδόν 4 μηνών γιου του.
Ο νυν πρόεδρος του ΙΣΑ δημοσίευσε μια φωτογραφία, με τον ίδιο και το βρέφος στη θάλασσα. Το μωράκι φορούσε ολόσωμο ρουχαλάκι προκειμένου να προστατευτεί από τον ήλιο.
«Καλή Κυριακή σε όλους! 🌊Το πρώτο μας μπάνιο. ⛱️Καλό Καλοκαίρι να έχουμε!», έγραψε ο Γιώργος Πατούλης.
Σε άλλη φωτογραφία, που δημοσίευσε η σύζυγός του και έκανε report ο ίδιος, ο μικρός κοιμάται στην ξαπλώστρα, ενώ η οικογένεια προκύπτει ότι είναι στην Κέρκυρα.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.