Στην Τήνο βρίσκεται τις ημέρες αυτές η παγκόσμια πρωταθλήτρια στη συγχρονισμένη κολύμβηση, Ευαγγελία Πλατανιώτη.
Η 31χρονη πρωταθλήτρια απολαμβάνει τις βουτιές της στο νησί των Κυκλάδων, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram.
H ίδια ήταν λακωνική στη λεζάντα του άλμπουμ από την Τήνο αρκούμενη μόνο σε ένα κοχύλι και σε ένα λουλούδι.
Οι σχολιαστές, αντίθετα, ήταν άκρως αποθεωτικοί για την Ευαγγελία Πλατανιώτη εξαίροντας την ομορφιά της: «είσαι η πιο όμορφη στη συγχρονισμένη κολύμβηση», «πανέμορφη», «πρωταθλήτρια κόσμου σε... όλα».
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.