Απών για λόγους υγείας ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης σήμερα, Δευτέρα 19 Μαΐου από το δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η δίκη του για τις δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος δυο ηθοποιών συναδέλφων του. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο ηθοποιός έχει σακχαρώδη διαβήτη και η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί.
Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», πως ο πελάτης του κάνει ενέσεις ινσουλίνης και πως σήμερα είχε υψηλή πίεση, κάτι που δεν του επέτρεψε να παραστεί στη δικαστική αίθουσα. Μάλιστα, τόνισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ενδέχεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού: «Ο Φιλιππίδης έχει πρόβλημα υγείας, έχει σακχαρώδη διαβήτη, τον οποίο αντιμετωπίζει με ενέσεις ινσουλίνης. Δεν θα τα καταφέρει σήμερα να έρθει και είναι η πρώτη φορά που γίνεται συνεδρίαση χωρίς την παρουσία του. Έχει πολύ υψηλή πίεση. Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Έχει πολύ υψηλό το σάκχαρο. Ενδέχεται να πάει και στο νοσοκομείο».
Δείτε το βίντεο
Για το αίτημα ανάκλησης της απόφασης να μην διαβαστούν οι 21 καταγγελίες στο ΣΕΗ σε βάρος του ηθοποιού, ο δικηγόρος του δήλωσε: «Θα κάνουμε αίτηση να μην ακουστούν οι καταγγελίες. Είναι μια απόφαση εσφαλμένη. Είναι άσχετες με τις καταγγελίες. Είναι για γεγονότα που έχουν γίνει μέσα σε πρόβες. Τα έγγραφα αυτά δεν θα συνεισφέρουν τίποτα στην αποδεικτική διαδικασία. Είναι μια άστοχη απόφαση του δικαστηρίου. Η μάχη συνεχίζεται και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα δικαιωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδη».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.