Η Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Μάριο Καπότση, με την τραγουδίστρια να διευκρινίζει ότι είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσει σε μια νέα σχέση. Όσον αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του πολίστα που τόνισε ότι θέλει τα καλύτερα για εκείνη, η Κόνι Μεταξά επισήμανε στην εκπομπή «Πρωινό», την Τρίτη 29 Απριλίου, ότι είναι λογικό να νοιάζεται, βλέποντας την «επίθεση» που βλέπει να της γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσω στα προσωπικά μου. Ο Μάριος είναι πιο παραδοσιακός, πιο ευαίσθητος. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που αγαπάς να τον σχολιάζουν αρνητικά, είναι δύσκολο για εσένα».
Σχετικά με τις επικρίσεις που δέχεται κατά καιρούς, η Κόνι Μεταξά τόνισε ότι δεν μετανιώνει για τον χαρακτήρα της και όταν εκτίθεσαι δημοσίως, είναι αναπόφευκτο να δεχτείς αρνητικά σχόλια. Επίσης, ανέφερε ότι δεν μπορεί να αρέσει κάποιος σε όλους, αλλά δεν είναι ευχάριστο να διαβάζει κανείς κακές κριτικές, καθώς αυτές απευθύνονται σε ανθρώπους με συναισθήματα. Ειδικότερα, σχολίασε: «Δεν μετανιώνω για τον χαρακτήρα μου. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσεις αρνητικά σχόλια. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Δεν είναι ωραίο να γράφουν άσχημα πράγματα, γιατί ο άνθρωπος που τα διαβάζει είναι άνθρωπος με συναισθήματα».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.