Στις Μαλδίβες περνάει τις ημέρες του Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την απόδραση που έκανε με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Η παρουσιάστρια ανέφερε στη νέα δημοσίευση που έκανε τη Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου στο Instagram, πως νιώθει μία ιδιαίτερη σύνδεση με το καλοκαίρι, ενώ ανάρτησε ορισμένα στιγμιότυπά της από τη θάλασσα, ποζάροντας με το μαγιό της.
Χαλαρές στιγμές απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς στις διακοπές αυτές ήρθε πιο κοντά στο καλοκαίρι. Στη δημοσίευση που έκανε, φαίνεται να ποζάρει άλλοτε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην παραλία, ενώ σε άλλες εικόνες έδειξε το δείπνο της στη θάλασσα, έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα λευκό φόρεμα.
Στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ το καλοκαίρι και νομίζω πως και αυτό με αγαπάει…».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.