Στην Πάρο ταξίδεψε η Δώρα Παντέλη ενόψει του Πάσχα, ενώ είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πριν από περίπου δύο μήνες η αθλητικογράφος είχε ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον σύζυγό της, Τζον. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, περνάει στιγμές χαλάρωσης και όπως έκανε γνωστό με μία ανάρτησή της στα social media, αισθάνεται σαν να είναι ήδη καλοκαίρι, αφού φόρεσε το μαγιό της, όσο βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί.
Μέσα από τη δημοσίευση που έκανε η εγκυμονούσα τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε πράσινη απόχρωση, ενώ κρατούσε τη φουσκωμένη της κοιλιά.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Όταν αγαπάς όσα έχεις, τότε έχεις ήδη όλα όσα χρειάζεσαι. Περνάω το Πάσχα στο αγαπημένο μου μέρος με τους αγαπημένους μου ανθρώπους».
Η αθλητικογράφος ανακοίνωσε πως είναι έγκυος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα από μία δημοσίευση στο Instagram. Η ίδια μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της. Η Δώρα Παντέλη έγραψε αρχικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Νέος έρωτας έρχεται στην πόλη σύντομα», και συνέχισε αναφερόμενη στον αγαπημένο της, «η αγάπη έγινε για εμένα και για εσένα».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.