60 χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα της ταινίας «Φωνάζει ο Κλέφτης» του Γιάννη Δαλιανίδη. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Δημήτρη Ψαθά. Σε αυτή, πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος. Η ταινία κυκλοφόρησε το 1965 και γνώρισε τεράστια επιτυχία από το τηλεοπτικό κοινό, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.
Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα, η Φίνος Φιλμ έκανε μια ανάρτηση για την 60ή επέτειο από την κυκλοφορία της ταινίας. Στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία παραγωγής στο Instagram ανέβηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες σκηνές.
Στη λεζάντα που συνοδεύει το αφιέρωμα, αναφέρεται: «60 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την πρεμιέρα της ταινίας "Φωνάζει ο Κλέφτης" με τον Παπαγιαννόπουλο να αναρωτιέται αν υπάρχουν ακόμα τίμιοι άνθρωποι στον κόσμο και τον Ηλιόπουλο να απαντά ότι υπάρχουν, αλλά βρίσκονται στον πάτο, γιατί επιπλέουν οι άλλοι. Μια ταινία που δεν σταματά να μας διασκεδάζει όσες φορές και να τη δούμε. Να τα εκατοστήσει!».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς