Ο Τάκης Βαμβακίδης μίλησε για την ιστορία πίσω από το μοιρολόι που ακούστηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπητού καλλιτέχνη.
Το πρωί της Πέμπτης 6 Μαρτίου, ο Τάκης Βαμβακίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξηγώντας πως όταν ο Βασίλης Καρράς ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση, του τηλεφωνούσε και συχνά ο ηθοποιός του έλεγε το συγκεκριμένο μοιρολόι. Στη συνέχεια, ανέφερε πώς πήρε την απόφαση να απαγγείλει το μοιρολόι, στις 22 Δεκεμβρίου, την ημέρα όποτε και τελέστηκε το μνημόσυνο του καλλιτέχνη.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8949q1d8yl5)
Όπως δήλωσε ο Τάκης Βαμβακίδης: «Ο Βασίλης Καρράς όταν ήταν κάπως ψυχολογικά, είτε σε πικρή, είτε σε χαρούμενη στιγμή, μου τηλεφωνούσε. Είχαμε επικοινωνία. Μου ζητούσε να τον κανακέψω και εγώ του έλεγα το κειμενάκι αυτό - και από την Αυστραλία με πήρε μία φορά. Και μετά, που έφυγε, δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου. Αφού δεν μου τηλεφώνησε άλλο, γιατί είχε ταξιδέψει. Πήγα εγώ και τον βρήκα, μαζί με την οικογένειά του, και του είπα “Βασίλη, δεν μου τηλεφώνησες, ήρθα εγώ” και του είπα το κείμενο που του έλεγα στο τηλέφωνο».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.