Η Νία Βαρντάλος φαίνεται πως αναπολεί την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»κι έτσι, «ξέθαψε» μερικά στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Ένα μεγάλο μέρος της ταινίας που συμμετείχαν οι Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Γκάρι Γκέτζαμν γυρίστηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα και την Αθήνα.
Η Νία Βαρντάλος μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας. Σε αυτά, φαίνονται σκηνές από την ταινία, καθώς και η ίδια να ποζάρει στο σετ δίπλα στους ηθοποιούς. Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της εξέφρασε τη νοσταλγία της για την εποχή εκείνη.
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Το τηλέφωνό μου θύμισε τα γυρίσματα του "Γάμος αλά ελληνικά" κατά τη διάρκεια του Covid-19. Δεν θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να ξαναγράφω συνεχώς και όμως να τελειώνω στην ώρα μου, θυμάμαι μόνο ότι μου άρεσε να σκηνοθετώ αυτή την οικογένεια που αγαπώ».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.