Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός αναδημοσίευση μία ήδη υπάρχουσα ανάρτηση με τη σημαία της Ελλάδας να κυματίζει και συγχρόνως να ακούγεται το «Νά 'τανε Το 21».
Η δημοσίευση της Βαρτνάλος γράφει: «25 Μαρτίου! Ευτυχισμένη Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας! repost: Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η 25η Μαρτίου! Δεν μπορώ να μην συγκινηθώ στις 25 Μαρτίου, γνωρίζοντας τι συμβολίζει αυτή η μέρα. Θέλω να πω, έχετε ποτέ πραγματικά σκεφτεί πώς πρέπει να ήταν 400 χρόνια κατοχής; Σκεφτείτε πόσες γενιές Ελλήνων έπρεπε να ζήσουν υπό οθωμανική κυριαρχία και με το φόβο της ζωής τους. 16-20 γενιές Ελλήνων δεν ήταν ποτέ ελεύθερες, αλλά διατήρησαν την κληρονομιά μας κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Και γι' αυτό, είμαι για πάντα ευγνώμων».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.