To τραγούδι με τίτλο «Θα μάθω να αγαπώ» με ερμηνευτές τη Σαλίνα Γαβαλά και τον Tsiak, με συνθέτη τον Μπάμπη Στόκα και στιχουργούς τους Μπάμπη Στόκα και Παναγιώτη Τσιακαλάκη (Tsiak) αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό της Eurovision, καθώς παρά τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, ο τίτλος του τραγουδιού δημοσιοποιήθηκε (γνωστοποιήθηκε στο κοινό) από την ερμηνεύτρια.
Ωστόσο, μέσα από δήλωσή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Μπάμπης Στόκας υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως το τραγούδι που έδωσε στη φίλη του, Σαλίνα Γαβαλά, για να το ερμηνεύσει, ήταν υποψήφιο για τον εθνικό τελικό της Eurovision. Όπως εξήγησε, έμαθε από τα μέσα ενημέρωσης τι συνέβη, μόλις ανακοινώθηκαν τα 12 τραγούδια που επιλέχθηκαν.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6z5ss1ym0op)
Πιο αναλυτικά, ο Μπάμπης Στόκας, δήλωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι το τραγούδι που έδωσα στη φίλη μου Σαλίνα Γαβαλά θα συμμετείχε ως υποψήφιο για τον ελληνικό εθνικό τελικό της Eurovision. Από την πλευρά μου έδωσα στην Σαλίνα το τραγούδι μου «Θα μάθω να αγαπώ» προκειμένου να το ερμηνεύσει. Χθες πληροφορήθηκα ακριβώς από τα ΜΜΕ για το τι συνέβη».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.