Η Σοφία Αρβανίτημίλησε για την καριέρα της και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες που έχει ζήσει.
Η τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Αρχικά, αποκάλυψε πως ήταν από μικρή μεγάλη θαυμάστρια της Μπόνι Τάιλερ και εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη συνεργασία τους.
«Από τα δεκαπέντε μου ήμουν τρελή θαυμάστρια της Μπόνι Τάιλερ. Όταν ήρθε στην Αθήνα η Μπόνι της δειγματίσαμε το τραγούδι. Είμαι τόσο τυχερή που έκανα μια συνεργασία με μια καλλιτέχνιδα διεθνούς φήμης. Δυσκολεύτηκα πολύ να πιστέψω ότι συνέβη τα πρώτα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5wyacumkcsx)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με θυμάμαι να γράφω το "Ζωή σαν πορτοκάλι" μέσα στο κατάστρωμα του πλοίου».
Όσο για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη γνωριμία τους, ανέφερε: «Στο "Σοκολατί" έγινε η γνωριμία. Ήταν λίγο αυστηρός μαζί μου. Κι εγώ ήμουν λίγο "κατσίκι" και τον τσάντιζα. Ήταν να το πει ο ίδιος στην αρχή και χάραξε μέσα στην ψυχή μου».
Τέλος, μίλησε για το τραγούδι «Μόνη περπατώ». «Γράφτηκε βιωματικά ορμώμενο. Φαίνεται τότε που υπήρχε οικονομική ευρωστία, όλο στις βιτρίνες θα ήμουν και κάπως έτσι θα το εμπνεύστηκα», είπε κλείνοντας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας