Η Βάνα Πεφάνη μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο.
Η ηθοποιός παρευρήθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φθινοπωρινή Ιστορία», όπου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5qt595mv0sx)
«Ήταν μεγάλη χαρά το ταξίδι όλο με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά και σήμερα είναι η επίσημη πρεμιέρα, φορέσαμε τα καλά μας και ελπίζω ν' αρέσει στον κόσμο», είπε αρχικά.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στον ρατσισμό που υφίστανται κατά κύριο λόγο οι γυναίκες μέσης ηλικίας στον χώρο του θεάτρου. «Είναι γνωστό ότι σε οποιοδήποτε επάγγελμα μια γυναίκα που έχει κλείσει τα 50 και ανεβαίνει ηλικιακά, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρει δουλειά. Σε όλους τους τομείς. Σε εμάς δυστυχώς είναι μια περίοδος 45 έως 60, όπου οι γυναίκες πραγματικά είναι σαν να μην έχουν θέση» δήλωσε.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.