Βάνα Πεφάνη για θεατρικούς παραγωγούς: Δεν θέλουν να προσλάβουν ηθοποιούς, αλλά κράχτες με βάση τους followers

Βάνα Πεφάνη για θεατρικούς παραγωγούς: Δεν θέλουν να προσλάβουν ηθοποιούς, αλλά κράχτες με βάση τους followers

Θέλουν να προσλάβουν πρόσωπα που κάνουν ένα άλλο επάγγελμα, δήλωσε

vana_pefani
Η Βάνα Πεφάνη μοιράστηκε την άποψή της για τους ηθοποιούς οι οποίοι επιλέγονται όχι με βάση επαγγελματικά κριτήρια, αλλά με βάση τον αριθμό των ακολούθων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για το αν η ίδια θα συνεργαζόταν με άτομα που έγιναν γνωστά από ριάλιτι παιχνίδια, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν τον ξέρω και δεν μπορώ να τον κρίνω. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι ως σκηνοθέτις θα έπαιρνα έναν οποιονδήποτε άνθρωπο – και δεν μιλάω μόνο από ριάλιτι -, που δεν θα είχε τη θεατρική εκπαίδευση του ηθοποιού, εάν τον ήθελα για ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Δηλαδή, αν για κάποιο ρόλο δεν μπορούσα να βρω έναν ηθοποιό κατάλληλο, είτε από εξωτερική εμφάνιση είτε από ιδιοσυγκρασία – και μιλάω πάντα για μικρά "πραγματάκια", όχι για πρωταγωνιστικούς ρόλους -, σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί και να ρίσκαρα να πάρω κάποιον/α που δεν έχει καμία εκπαίδευση και να δουλέψω μαζί του πάρα πολύ για να μπορέσει να σταθεί σε μια παράσταση μου. Είμαι υπέρ της δια βίου εκπαίδευσης στο επάγγελμα μας και υπέρ της απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος».

Ενώ, σχολίασε και το γεγονός ότι θεατρικοί παραγωγοί προσλαμβάνουν ηθοποιούς με κριτήριο τον αριθμό των ακολούθων τους στο Instagram. Συγκεκριμένα, στην συνέντευξή της στην εφημερίδα «On Time», η Βάνα Πεφάνη δήλωσε: «Εάν συνέβη αυτό – που θα συνέβη, για να ειπωθεί, αλλά εγώ δεν το έχω βιώσει – μιλάμε για άλλη δουλειά. Δεν θέλουν να προσλάβουν ηθοποιούς, θέλουν να προσλάβουν κράχτες. Θέλουν να προσλάβουν πρόσωπα που κάνουν ένα άλλο επάγγελμα. Γιατί, αν θες να προσλάβεις έναν ηθοποιό, πήγαινε να δεις μια παράσταση του, κάνε μια έρευνα γι’ αυτόν, δες που έχει παίξει, άλλα πράγματα πρέπει να εξετάσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Σαφείς απαντήσεις για τις «περίεργες διαδρομές χρημάτων» του Κασσελάκη ζητούν πηγές της ΝΔ

Εκλογές στη Ρωσία: Νίκη του Πούτιν με μεγάλο ποσοστό δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Επιχείρηση από τον στρατό του Ισραήλ στο νοσοκομείο Σίφα της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης