Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πρέπει να κάνει μεγάλο αγώνα για να τον συγχωρέσει η ελληνική κοινωνία. Επιπλέον, ο Τάσος Χαλκιάς παραδέχτηκε την καλλιτεχνική του αξία, ενώ εξήγησε πως σε περίπτωση αθώωσής του θα συνεργαζόταν μαζί του.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5dbp60e1gdt)
Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Πιστεύω ότι ο Πέτρος είναι μια σπουδαία καλλιτεχνική αξία. Κάθε καλός καλλιτέχνης λείπει από τον χώρο του. Είναι στιγματισμένος στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας. Ακόμα και αν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να τον συγχωρέσει θα αγωνιστεί πολύ και ο ίδιος για να το καταφέρει».
Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί του, ο ηθοποιός απάντησε: «Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν υπό προϋποθέσεις που θα περιλάμβαναν τις συνθήκες αθώωσής του».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.