Ο Λάκης Παπαδόπουλοςέδωσε συνέντευξη και μίλησε για την μακρόχρονη πορεία του στον χώρο του τραγουδιού, αλλά και τη συνεργασία του με τον Μάνο Ξυδούς και τον Μάνο Χατζιδάκι.
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και αρχικά, ανέφερε: «Με τον Μάνο Ξυδούς ήμασταν συγγενείς γύρω από τη μουσική».
Στη συνέχεια, μίλησε για τα τραγούδια που έχει γράψει, καθώς και για τη ραπ μουσική. «Δεν έχω μετανιώσει για τραγούδια που έχω δώσει σε άλλους, μου αρέσει να ακούγονται ακόμα και από ένα λαϊκό λαρύγγι. Ο στίχος της ραπ έχει στιγμές, έχει μεγαλείο, έχει δίδαγμα. Ο γιος μου ραπάρει, είναι πολύ καλός», σημείωσε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d54pcp073bxd)
Ο Λάκης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε επιπλέον, στον Μάνο Χατζιδάκι και τη συνεργασία τους. «Με τον Χατζιδάκι ήμασταν συνάδελφοι στο ραδιόφωνο. Μιλούσαμε στον ενικό και ήταν μεγάλη τιμή μου, ακολουθούσε τον σφυγμό της νεολαίας. Ο Χατζιδάκις ήταν με τους αδύναμους», δήλωσε.
Πρόσθεσε επιπλέον: «Ένα τραγούδι μου, ο "Σταθμός Λαρίσης" μιλούσε για τα Τέμπη, για ένα δυστύχημα που θα γινόταν 35 χρόνια μετά. Εγώ δεν αισθάνομαι ποτέ αδύναμος. Τον Μίκη Θεοδωράκη κάπου τον πείραξαν τα ψιλά ρεβέρ και το πανκ που έβγαζα. Είχε πει ότι καλύτερα να πάει ξανά στην εξορία. Είχα βγει τότε κι είχα πει "να πάτε στην απαίσια εξορία σας εκεί στο Παρίσι". Δεν βάζω μυαλό. Ό,τι νιώθω το λέω».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους