Λάκης Παπαδόπουλος: Στενoχωρέθηκα με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε

Λάκης Παπαδόπουλος: Στενoχωρέθηκα με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε

«Όλοι μας δεν έχουμε τσακωμούς με τους ανθρώπους μας;» διερωτήθηκε ο τραγουδοποιός

papadopoulos-giokarinis
Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε για την υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία πριν από λίγες ημέρες. Τελικά, έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου ο τραγουδιστής κρίθηκε αθώος από αδικήματα πλημμελήματος χαρακτήρα.

Ο τραγουδοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» την ημέρα που προέκυψε η κατηγορία.

Συγκεκριμένα, είπε: «Στεναχωρήθηκα με το περιστατικό του Γιάννη Γιοκαρίνη, γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια. Δεν έχουμε πολύ κοντινές σχέσεις, αλλά στη σκηνή είμαστε μια χαρά. Όλοι μας δεν έχουμε τσακωμούς με τους ανθρώπους μας; Δεν νομίζω να είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε. Είναι αγαπημένο ζευγάρι, τι να πω...».

Σε άλλο σημείο, σχολίασε τις ζωντανές εμφανίσεις που εξακολουθεί να απολαμβάνει: «Άμα βλέπεις νέα πρόσωπα, χαρούμενα, κάτω και να περιμένουν από το στόμα σου τι θα τραγουδήσεις, δεν μπορείς να μην χαίρεσαι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0cw9cfsskg1)

Επίσης, ο Λάκης Παπαδόπουλος σχολίασε με χιούμορ: «Δεν βλέπω την ταυτότητά μου. Δεν θα βρω αυτόν τον αλήτη που έχει γράψει ψεύτικη ηλικία; Παντού βγαίνει ότι είμαι 95 ετών. Μέσα μου νιώθω μικρός».

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Σε δυστυχία δημιουργείς. Δεν έχω γράψει τραγούδι ευτυχισμένος, γιατί έχεις συναισθήματα χαράς και δεν χαλαλίζεις τίποτα. Το σπίτι μου που έχει θέα στη θάλασσα δεν με ενέπνευσε ποτέ να γράψω τραγούδια. Πήγαινα εκεί και έβλεπα τη θέα. Από την άλλη, κοιτάζοντας τον τοίχο του σπιτιού μου έγραψα 20 κομμάτια».

Για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, ο Λάκης Παπαδόπουλος έδωσε την άποψή του: «Το τραγούδι της Σάττι το έχουν γράψει 9 άτομα απ’ ό,τι διάβασα. Είναι σαν 9 διαφορετικά τραγούδια μαζί. Το κόψε, ράψε... Ντάξει ωραίο είναι, μακάρι να πάει καλά».

Κλείσιμο
Τέλος, σημείωσε: «Τα νέα τραγούδια δεν αντέχουν στον χρόνο, είναι σαν σούπερ μάρκετ. Φταίει το εφήμερο του στίχου και της ενορχήστρωσης. Πλέον τους τραγουδιστές τους ξεχωρίζεις μόνο από την εμφάνιση, είναι όλοι τους ίδιοι».

Η αθώωση του Γιάννη Γιοκαρίνη 

Αθωώθηκε ο τραγουδιστής, Γιάννης Γιοκαρίνης, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, καθώς η σύζυγος του ανακάλεσε την καταγγελία που είχε κάνει, την Πέμπτη 4 Απριλίου. 

Εις βάρος του τραγουδιστή ο οποίος συνελήφθη μετά από επεισόδιο στο σπίτι του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνθήκες ξηρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν με ερημοποίηση


Σενάρια συνωμοσίας στις ΗΠΑ για τον σεισμό πριν από την έκλειψη Ηλίου - Τι λένε οι σεισμολόγοι


«Όχι» στους πειραματισμούς, «ναι» στη σταθερότητα - Ο Μητσοτάκης απέναντι στην «επικίνδυνη Βαβέλ» της αντιπολίτευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης