Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν για να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του για τη Μαρινέλλα.
Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4je6ljl9069)
«Δεν έχω κάτι να πω και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.
Όταν είδε τους δημοσιογράφους να επιμένουν, ρωτώντας τον για τη Μαρινέλλα, τόνισε: «Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά, δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχίσει αυτή η κουβέντα;».
Τέλος, φανετά εκνευρισμένος και δείχνοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.