Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τη μετακίνηση στη μεσημεριανή ζώνη του MEGA και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα.
Για το αν επεδίωξε να γίνει celebrity, η παρουσιάστρια απάντησε στη συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Δεν νιώθω καθόλου celebrity. Δεν θα με δεις σε κοσμικά καλέσματα. Πέρσι δεν πήγα ούτε στην πρεμιέρα της μαμάς μου. Μπορεί να ανεβάσω ένα story από την επίσημη πρεμιέρα ενός φίλου χωρίς να είμαι εκεί».
Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται άβολα με τις κάμερες, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Άβολα νιώθω όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity. Στα 20 που ξεκινάς, μπορεί να έχεις μια ματαιοδοξία, τα ψωνίσματα μας ή τις αλαζονικές μας τάσεις, και προφανώς αυτό σε θαμπώνει στην αρχή. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο, συνειδητοποίησα ότι είμαι πιο καλά αν βγω με τους φίλους μου και κάνουμε ό, τι τρέλα μας κατέβει, παρά αν πάω σε ένα κοσμικό κάλεσμα που ξέρω ότι θα αναπαραχθεί. Ακόμα κι αν μπορεί να κάνει καλό στη δουλειά μου, με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.