Αξέχαστο ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Σιμώνη Χριστοδούλου, όπως δήλωσε στην τελευταία της ανάρτηση, αναφερόμενη στον γάμο της με τον Ανδρέα Γεωργίου.
Ο σκηνοθέτης και η make-up artist ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τη 1η Σεπτεμβρίου παρουσία συγγενών και φίλων τους. Κουμπάροι τους ήταν ο φίλος και συνεργάτης του, Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη «Γη της Ελιάς», Άντρια Παχίτη.
Το νιόπαντρο ζευγάρι διανύει, λοιπόν, μια πολύ όμορφη περίοδο στην κοινή πλέον ζωή του. Την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, η Σιμώνη Χριστοδούλου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δήλωσε ότι αυτό «το καλοκαίρι θα το θυμάται για πάντα», ανεβάζοντας και μερικές κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση