Αξέχαστο ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Σιμώνη Χριστοδούλου, όπως δήλωσε στην τελευταία της ανάρτηση, αναφερόμενη στον γάμο της με τον Ανδρέα Γεωργίου.
Ο σκηνοθέτης και η make-up artist ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τη 1η Σεπτεμβρίου παρουσία συγγενών και φίλων τους. Κουμπάροι τους ήταν ο φίλος και συνεργάτης του, Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη «Γη της Ελιάς», Άντρια Παχίτη.
Το νιόπαντρο ζευγάρι διανύει, λοιπόν, μια πολύ όμορφη περίοδο στην κοινή πλέον ζωή του. Την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, η Σιμώνη Χριστοδούλου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δήλωσε ότι αυτό «το καλοκαίρι θα το θυμάται για πάντα», ανεβάζοντας και μερικές κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της.
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.