Αξέχαστο ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Σιμώνη Χριστοδούλου, όπως δήλωσε στην τελευταία της ανάρτηση, αναφερόμενη στον γάμο της με τον Ανδρέα Γεωργίου.
Ο σκηνοθέτης και η make-up artist ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τη 1η Σεπτεμβρίου παρουσία συγγενών και φίλων τους. Κουμπάροι τους ήταν ο φίλος και συνεργάτης του, Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη «Γη της Ελιάς», Άντρια Παχίτη.
Το νιόπαντρο ζευγάρι διανύει, λοιπόν, μια πολύ όμορφη περίοδο στην κοινή πλέον ζωή του. Την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, η Σιμώνη Χριστοδούλου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δήλωσε ότι αυτό «το καλοκαίρι θα το θυμάται για πάντα», ανεβάζοντας και μερικές κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.