Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει τις καλοκαιρινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Με διάφορες πόζες από τη βόλτα της με σκάφος στην Ίο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτιαξε ένα μικρό καρουζέλ στιγμιοτύπων, τα οποία δημοσίευσε στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Φορούσε ένα μπικίνι και ένα σετ σορτς με πουκάμισο ανοιχτό, καθώς και καπέλο τύπου τζόκεϊ.
Στην περιγραφή, άφησε το παρακάτω μήνυμα στα αγγλικά: «Ο καλός ναυτικός αντιμετωπίζει την καταιγίδα που δεν μπορεί να αποφύγει και αποφεύγει την καταιγίδα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.