Μετά τη Μύκονο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στη Σαντορίνη, όπου απολαμβάνει τη θάλασσα, τον ήλιο και το κυκλαδίτικο τοπίο του νησιού.
Σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Αυγούστου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, όπου ποζάρει φορώντας λεοπάρ μπικίνι, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, σε παραλία του νησιού.
Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης τις ίδιες της τις φωτογραφίες, γράφοντας: «Cheers to those friends, που στις φωτός μας βγάζουν με 3 μέτρα πόδι!».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.