Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναρτά σε καθημερινή βάση, στιγμιότυπα από τη ρουτίνα, τις διακοπές και τις συναντήσεις με φίλους του.
Το πρωί της Τετάρτης 21 Αυγούστου, επέστρεψε στα social media, αυτή τη φορά για να δείξει στους διαδικτυακούς ακολούθους του, μια φωτογραφία που τον τράβηξαν από ένα κέντρο αισθητικής, την ώρα που έκανε πεντικιούρ.
Στη φωτογραφία που αναδημοσίευσε μέσω Instagram story, ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» κάθεται σε μια πολυθρόνα, ενώ μια υπάλληλος περιποιείται τα νύχια των ποδιών του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.