Η Ζόζεφινανάρτησε στα social media μια σειρά από στιγμιότυπα, δείχνοντας έτσι στους διαδικτυακούς της φίλους πώς πέρασε τον Αύγουστο.
Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά, δημοσιεύει σε αυτά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή ζωή και τη δουλειά της, για να κρατά επαφή με το κοινό της.
Αυτή τη φορά, η Ζόζεφιν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Σε μία από αυτές μάλιστα, ποζάρει χαμογελαστή, δίπλα στον σύντροφό της, Νίνο, με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.
Σε άλλα στιγμιότυπα, δείχνει στους θαυμαστές της μερικά από τα μέρη που επισκέφτηκε, ενώ ποζάρει επίσης, με το μαγιό της στην παραλία. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της γράφει: «Αύγουστος 2024».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.