Νέλλη Γκίνη: Την κατάθλιψη την κουβαλάω αλλά προσπαθώ να την ελέγχω
Ο χαμός ενός πολύ δικού σου ανθρώπου δεν ξεπερνιέται, σημείωσε η ηθοποιός
Η Νέλλη Γκίνη έκανε μια αναδρομή στις πιο δύσκολες στιγμές της πάνω στο θεατρικό σανίδι, όταν κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή, ενώ βίωνε πένθος.
«Το έχω ζήσει τρεις φορές, όταν αποχαιρέτησα τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τον πατέρα του γιου μου, έπρεπε να δουλέψω. Είναι σκληρό και ίσως ακουστεί κάπως μα η σκηνή σου δίνει αυτή τη δύναμη να ξεχνάς και να αντέχεις. Το πρόβλημα είναι όταν μένεις μόνος» είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».
Όσο για την απώλεια της αδερφής της και την κατάθλιψη, η Νέλλη Γκίνη απάντησε: «Την κατάθλιψη την κουβαλάω, προσπαθώ όμως να την ελέγχω. Ο χαμός ενός τόσο δικού σου ανθρώπου δεν ξεπερνιέται, υπάρχει εκεί και το κουβαλάς, απλά συνεχίζεις».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη