Νέλλη Γκίνη: Την κατάθλιψη την κουβαλάω αλλά προσπαθώ να την ελέγχω
Ο χαμός ενός πολύ δικού σου ανθρώπου δεν ξεπερνιέται, σημείωσε η ηθοποιός
Η Νέλλη Γκίνη έκανε μια αναδρομή στις πιο δύσκολες στιγμές της πάνω στο θεατρικό σανίδι, όταν κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή, ενώ βίωνε πένθος.
«Το έχω ζήσει τρεις φορές, όταν αποχαιρέτησα τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τον πατέρα του γιου μου, έπρεπε να δουλέψω. Είναι σκληρό και ίσως ακουστεί κάπως μα η σκηνή σου δίνει αυτή τη δύναμη να ξεχνάς και να αντέχεις. Το πρόβλημα είναι όταν μένεις μόνος» είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».
Όσο για την απώλεια της αδερφής της και την κατάθλιψη, η Νέλλη Γκίνη απάντησε: «Την κατάθλιψη την κουβαλάω, προσπαθώ όμως να την ελέγχω. Ο χαμός ενός τόσο δικού σου ανθρώπου δεν ξεπερνιέται, υπάρχει εκεί και το κουβαλάς, απλά συνεχίζεις».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας