Νέλλη Γκίνη: Υπήρχε μια εγκυμοσύνη που τη διέκοψα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Νέλλη Γκίνη: Υπήρχε μια εγκυμοσύνη που τη διέκοψα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

«Δεν περίμενα ότι θα ξαναμείνω έγκυος, εννοείται ότι αυτό το έφερα πολύ βαρέως που είχε συμβεί και πίστευα ότι δεν θα μου ξανασυμβεί» δήλωσε

neli_gkini
Η Νέλλη Γκίνη μίλησε για τον γιο της, Μάριο, τον οποίο μεγάλωσε μόνη της, τη σχέση της που διαλύθηκε 15 ημέρες πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και τη διακοπή της κύησης που είχε κάνει, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Αρχικά, δήλωσε: «Ήταν όλα κανονισμένα και διαλύθηκαν 15 μέρες πριν τον γάμο. Είναι μια ιστορία που ουσιαστικά ήταν δικό μου το λάθος. Ενώ στις προηγούμενες σχέσεις μου υπέφερα από ζήλεια, με ζηλεύανε πολύ, είχα υποφέρει από ζήλεια, στη συγκεκριμένη σχέση εγώ ζήλεψα πάρα πολύ τον Μιχάλη. Συνέβη κάτι, ανέβηκε ο Μιχάλης στη μηχανή του, έβαλε και κάποια πράγματα, κάποια ρούχα και εξαφανίστηκε. Έλειψε αρκετές ημέρες, οπότε εγώ θεώρησα ότι έχει τελειώσει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cygvsu51tkwx)

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Το λάθος είναι ότι υπήρχε μια εγκυμοσύνη τότε την οποία και διέκοψα, εκεί είναι το λάθος… το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Βγήκα και το είπα κάποια στιγμή είχα και την ανάγκη, ήταν κάτι σαν εξομολόγηση, σαν να του το χρωστούσα του Μιχάλη αυτό».

Επίσης, ανέφερε: «Έτσι ήρθαν τα πράγματα. Εγώ πίστευα ότι, δεν περίμενα ότι θα ξαναμείνω έγκυος. Εννοείται ότι αυτό το έφερα πολύ βαρέως που είχε συμβεί και πίστευα ότι δεν θα μου ξανασυμβεί. Όταν ξαφνικά συνέβη, σήκωσα τα χέρια ψηλά και τελείωσε, η ζωή μου άλλαξε, γύρισε τούμπα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο που μεγάλωσα το παιδί μόνη μου. Εννοείται ότι το προστάτευσα, εννοείται ότι είχα επικοινωνήσει και με το σχολείο. Δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα, ούτε και ο Μάριος αντιμετώπισε τέτοια προβλήματα, ό, τι αντιμετώπισα ήμουν εγώ, με τα δημοσιεύματα, "ποιος είναι ο πάτερας;", είχαν πει διάφορα. Με είχαν παντρέψει με Άγγλο, με διάφορους τέλος πάντων, με Έλληνες και ξένους δόξα τω Θεώ, διάφορους γαμπρούς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cygwdq80dsk9)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή μπήκα [στη διαδικασία να απαντήσω σε δημοσίευμα] δυστυχώς. Είπα κάποια πράγματα μια φορά, έκανα κάποιες δηλώσεις, ότι "παρακαλώ μην ασχολείστε κτλ", το '87 - γιατί τώρα κάνεις και μια μήνυση και ίσως κάπου σταματάει όλο αυτό - αλλά το '87 μπορούσαν να απαντήσουν και να γράψουν ό, τι θέλουν. Είχαν να γράφουν ό, τι θέλανε μετά και το παρουσιάζανε όπως ήθελαν, η πένα ήταν στα χέρια τους».

Κλείσιμο
Στο τέλος, σχετικά με το νομοσχέδιο περί γάμου και τεκνοθεσίας των ομόφυλων, η Νέλλη Γκίνη σημείωσε: «Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει τη ζωή του, να κάνει αυτό που θέλει, φτάνει να υπάρχει - για εμένα - αξιοπρέπεια, σεβασμός και αγάπη».

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Στο φως οι ροζ αγγελίες μέσω των οποίων ο 34χρονος εξέδιδε τις ανήλικες - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση κατά αγνώστων από τη μητέρα και τις αδερφές του Μπάμπη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης