Μπορεί η Ελένη Πετρουλάκη να απολαμβάνει τις διακοπές της, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει μερικές ασκήσεις γυμναστικής που συνδυάζονται με τη θάλασσα.
Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου, η γυμνάστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, με το οποίο δείχνει στους ακολούθους της μερικές ασκήσεις που μπορούν να κάνουν, όσο βρίσκονται στη θάλασσα.
Όπως έγραψε: «Μπορεί η παραλία για εσάς να σημαίνει την απόλυτη χαλάρωση, όμως η επίδραση των ενδορφινών που εκκρίνονται από το σώμα μας με 10 λεπτά καλοκαιρινό workout στην θάλασσα ειναι σημαντικη! -Το τρέξιμο η περπάτημα στην θάλασσα η την άμμο ενδυναμώνει τους μυς και παράλληλα ο συνδυασμός της θαλασσινής αύρας και του τρεξίματος δίνει μία απίστευτη ελευθερία».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.