Η Ελένη Πετρουλάκη πόζαρε από την παραλία, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών, «χωρίς φίλτρα και ρετούς» όπως επισήμανε.
Μέσω της ανάρτησής της στο Instagram, η γυμνάστρια στάθηκε μπροστά από τον φακό για μερικές selfie φωτογραφίες και έγραψε ότι στα 53 της, αισθάνεται όμορφα και αποδέχεται τον εαυτό της, έτσι ακριβώς όπως είναι.
Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Χωρίς φίλτρα και χωρίς ρετούς! Αυτή είμαι στα 53 μου και δεν γίνεται να αρέσω σε όλους και ούτε που με νοιάζει! Η απόλυτη και άνευ όρων αποδοχή του εαυτοί μας με όποιες ατέλειες και εάν έχουμε είναι το πρώτο και βασικότερο στάδιο της αγάπης οποιουδήποτε πράγματος, πόσο μάλλον της αγάπης για τον εαυτό μας. Το να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον αποδέχεσαι όπως είναι, είναι η μοναδική κινητήριος δύναμη που σε πηγαίνει μπροστά και σου δίνει λόγο ύπαρξης».
Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της Ελένης Πετρουλάκη
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.