Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει το καλοκαίρι της, λίγο καιρό αφότου υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο της στις αρχές Ιουλίου.
Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, έναν ακόμη γιο που γεννήθηκε τον Ιανούαριο του 2023 και πήρε το όνομα Βλάσσης.
Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φοράει ένα ολόσωμο μαγιό και ποζάρει σε παραλία με τον πρώτο της γιο στην αγκαλιά της.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.