Ο ροκ-σταρ είπε στη σύζυγό του Σάρον και στα παιδιά τους - Τζακ και Κέλι - ότι έχει βαρεθεί να βλέπει τα βίντεο της «κακομοίρας» τραγουδίστριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «The Osbournes».
Όταν η Σάρον εξήγησε ότι ο σύζυγός της αναφερόταν συγκεκριμένα στα χορευτικά βίντεο της Σπίαρς, ο 74χρονος πρόσθεσε: «Κάθε γα***ένη μέρα».
«Τη λυπάμαι», είπε η Κέλι πριν ο Όσμπορν προσθέσει: «Ξέρετε, είναι λυπηρό, πολύ, πολύ λυπηρό».
Η Σάρον αναφέρθηκε στη Σπίαρς ως ένα «καημένο μικρό πράγμα», ενώ ο Τζακ συμφώνησε με τον πατέρα του και είπε ότι ήταν «πραγματικά πολύ λυπηρό». «Είναι σπαρακτικό», υπογράμμισε η Σάρον.
Τα σχόλια των Όσμπορν για τη Σπίαρς έρχονται μόλις λίγες ημέρες αφότου η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα ακόμη κλι από τα παλιά, στο οποίο χορεύει το «I'm Addicted» της Μαντόνα.
Δείτε μερικά από τα βίντεο που ανεβάζει η Σπίαρς στο Instagram
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών