H Eυγενία Νιάρχου περνάει το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Κρήτη.
Η χρυσή κληρονόμος και αδερφή του Σταύρου Νιάρχου που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, ταξίδεψε στην πατρίδα της για τις διακοπές της.
Η 37χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων μοιράστηκε υλικό από το ταξίδι της στα Χανιά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
Συγκεκριμένα, η Ευγενία Νιάρχου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε στην Κρήτη.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Κρήτη, έχεις την καρδιά μου», ενώ στη συνέχεια, μοιράστηκε κι άλλα στιγμιότυπα με ακόλουθούς της σε story που δημοσίευσε.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3