Αυτοψία: Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τα μέλη της ελληνικής κοινότητας της Ίμβρου
Την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 00:15, στον Alpha
Η «Αυτοψία» ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία και συγκεκριμένα, στο άλλοτε ελληνικό νησί, την Ίμβρο! Εκεί που πολλά θυμίζουν Ελλάδα, εκεί που η καρδιά των Ρωμιών χτυπάει ακόμα δυνατά!
Ο Αντώνης Σρόιτερ συνάντησε τα μέλη της ελληνικής κοινότητας και συνομίλησε μαζί τους. Εκείνοι που δεν έφυγαν ποτέ, εκείνοι που επέστρεψαν κι όσοι δε σταμάτησαν ποτέ να βοηθούν. Η ιστορία, ο πόνος, ο αποχωρισμός, το άνοιγμα των ελληνικών σχολείων, ο επαναπατρισμός, οι επιχειρήσεις των Ρωμιών, οι δυσκολίες και η συνύπαρξη με τους Τούρκους πολίτες.
Η Κυριακάτικη Λειτουργία στον Ελληνορθόδοξο Ναό, αλλά και τα χωριά που σταδιακά ερήμωσαν, στον φακό της εκπομπής.
«Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 00:15.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους