Λίγο πριν πραγματοποιήσει την τηλεοπτική της επιστροφή με το νέο ριάλιτι που θα παρουσιάσει, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε μια συνέντευξη, όπου μίλησε για τα επικριτικά σχόλια και τις συμβουλές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα, αλλά και τις παρουσιάστριες που θαύμαζε όταν ήταν παιδί.
Για τα αρνητικά σχόλια, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε στη συνέντευξή της στο «Secret»: «Όλα μέσα στη ζωή είναι. Έχω αποδεχθεί πια ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Επιπλέον, είναι και ακόμα ένας λόγος να θες να γίνεις καλύτερος. Να δείξεις στον εαυτό σου ότι εξελίσσεσαι – αν όχι να αποδείξεις σε κάποιους ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση τους για σένα».
Σε ερώτηση για το ποια ήταν η αγαπημένη της παρουσιάστρια όταν ήταν μικρή, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά (σ.σ. τα αδέλφια μου και εγώ). Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γινόταν plot twist μελλοντικά και θα ασχολούμουν επαγγελματικά με την τηλεόραση; Στη συνείδηση μου, από παιδί, υπήρχαν δύο παρουσιάστριες: Ρούλα Κορομηλά και μετέπειτα Ελένη Μενεγάκη».
Για τη συμβουλή που κρατάει μαζί της μέχρι σήμερα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «"Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις". Αυτό είναι τρόπος ζωής μου, δεν είναι απλώς συμβουλή που κουβαλάω μέσα μου. Και μόνο σε καλό μού έχει βγει. Να είμαι προσγειωμένη και να σέβομαι. Ο χρόνος επιστρέφει συμπεριφορές. Κι εγώ έχω υπομονή και πίστη».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.