Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 70 χρόνων την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από ανακοπή καρδιάς.
Δημοσιογράφος της εκπομπής του «Πρωινού» επικοινώνησε με τον αδελφό του ερμηνευτή, ο οποίος προέβη σε κάποιες λιτές δηλώσεις και διευκρίνισε ότι η οικογένεια δεν επιθυμεί να παραχωρήσει κάποια συνέντευξη αυτή την ώρα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy4xmexijvv5)
Συγκεκριμένα, είπε: «Αυτές τις ημέρες είμαστε όλοι στα χαμένα, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας... Δεν φεύγει αυτή η πληγή ποτέ. Εγώ είμαι πολύ "λίγος" για να πω κουβέντες. Τις κουβέντες τις είπε ο κόσμος, που το έδειξε όλη του την αγάπη, που τον τίμησε. Δεν χωράει καμία συνέντευξη από την οικογένειά μας. Τι να πούμε; Είμαστε πολύ "λίγοι" στον κόσμο αυτόν μπροστά. Όλα λιτά και απλά... Όπως ήταν και ο Βασίλης. Απλός και λιτός! Κι εγώ θα κρατήσω την ίδια στάση. Έτσι να θυμούνται τον αδελφό μου...».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.