Ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής μπορεί για χρόνια να μην είχαν επαφή, όμως το τελευταίο διάστημα, πριν τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη, είχαν επικοινωνήσει για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», οι δύο άντρες επικοινωνούσαν συχνά τελευταία.
«Είχε μιλήσει κι ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής μπορεί πλέον να μας πει, είχαν διακόψει τις σχέεσεις τους» είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει κι είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια. Αλλά ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του και κατάφερε να ξεπεράσει κι αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events