Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη - Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια

Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη - Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια

Η γυναίκα λέει ότι ονομάζεται «Crackhead Barney» και φέρεται να είναι μια ακροαριστερή ακτιβίστρια

Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη
baldwin-3
Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος έσπασε το κινητό γυναίκας που του ζητούσε να φωνάξει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη» έφερε στη δημοσιότητα η New York Post καθώς, όπως φαίνεται, ο καβγάς μεταξύ των δύο συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια στη Νέα Υόρκη όπου εξελίχθηκε το επεισόδιο το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο εξοργισμένος Μπάλντουιν να συνεχίζει να τσακώνεται και να έρχεται σχεδόν στα χέρια με την γυναίκα. Στα ίδια καρέ φαίνεται η γυναίκα να προσπαθεί να πάρει πίσω το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο συνεχίζει να κρατάει στα χέρια του ο 66χρονος ηθοποιός.

baldwin
baldwin2
baldwin3
baldwin4


Κλείσιμο
Σύμφωνα με την New York Post, η γυναίκα λέει ότι ονομάζεται «Crackhead Barney» και φέρεται να είναι μια ακροαριστερή ακτιβίστρια που έχει γίνει γνωστή για «συνεντεύξεις» με... ενέδρα στους ανυποψίαστους στόχους της.

Το βίντεο με το επεισόδιο

To επεισόδιο σημειώθηκε σε καφετέρια, την ώρα που ο Μπάλντουιν περίμενε στο ταμείο να πληρώσει.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, η επίμονη γυναίκα έλεγε «Άλεκ μπορείς σε παρακαλώ να πεις "ελευθερώστε την Παλαιστίνη;"» με τον ηθοποιό να αδιαφορεί και να συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο.


Η γυναίκα, όπως ακούγεται στο βίντεο, συνέχισε να ζητά από τον 66χρονο ηθοποιό να πει αυτό που του ζητούσε, με τον Μπάλντουιν να πηγαίνει στην είσοδο της καφετέριας και να της δείχνει να αποχωρήσει.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι. Απλά πες "ελευθερώστε την Παλαιστίνη". Γ... το Ισραήλ, γ... τον σιωνισμό» επέμεινε η γυναίκα, με τον Μπάλντουιν να συνεχίζει να της δείχνει την έξοδο και στο τέλος του βίντεο να της χτυπά το κινητό τηλέφωνο.

Δείτε βίντεο: Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη - Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια
Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη


Ειδήσεις σήμερα:

Με σκόνη ξύπνησε και σήμερα η Αττική - Πότε υποχωρεί το πορτοκαλί πέπλο, πού θα βρέξει

Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και «κούρεμα» στα πρόστιμα από το 2025

Τέλος το Survivor για τον Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης