Έιμι Γουαινχάουζ: Η οικογένειά της προσπάθησε να τη σώσει από τον εθισμό της στο αλκοόλ, είπε ο ηθοποιός Έντι Μάρσαν

Έιμι Γουαινχάουζ: Η οικογένειά της προσπάθησε να τη σώσει από τον εθισμό της στο αλκοόλ, είπε ο ηθοποιός Έντι Μάρσαν

Ο ηθοποιός υποδύεται τον πατέρα της τραγουδίστριας στη ταινία «Back To Black»

winehouse-marsan
Ο ηθοποιός Έντι Μάρσαν αποκάλυψε ότι η οικογένεια της Έιμι Γουαινχάουζ οργάνωσε εννέα παρεμβάσεις για να προσπαθήσει να τη σώσει εν μέσω της μάχης της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο 55χρονος ηθοποιός υποδύεται τον πατέρα της τραγουδίστριας, Μιτς Γουαινχάουζ, στο «Back To Black», μια βιογραφική ταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας, και πέρασε χρόνο με την οικογένειά της ενώ ερευνούσε τον ρόλο.
shutterstock_2447437961__1_
Ο Μιτς Γουαινχάουζ

Κλείσιμο
Σε συνέντευξή του στους Times, ο Μάρσαν αποκάλυψε ότι δέθηκε με τον 73χρονο Μιτς, καθώς μεγάλωσε στην ίδια περιοχή του ανατολικού Λονδίνου, και ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους ο Μιτς παραδέχτηκε ότι «έκανε λάθη» με τη Γουαινχάουζ.

Ο Μάρσαν μοιράστηκε: «Όταν τον πρωτογνώρισα είπε: "Ω, γεια σου, άλλο ένα παιδί από το Στέπνι [περιοχή του Λονδίνου]. Είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένος και ειλικρινής από ό,τι φαίνεται».

Και πρόσθεσε: «Μίλησε για την εμπειρία του να έχει μια κόρη που ήταν εθισμένη και μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο και με κάθε έμπορο ναρκωτικών στο Λονδίνο να θέλει να της δώσει ναρκωτικά. Μου έλεγε ότι είχε κάνει λάθη, έλεγε: "Τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά;"».

Ο Μάρσαν κατέληξε: «Αλλά ένα πράγμα που συνειδητοποίησα είναι ότι η οικογένεια έκανε εννέα παρεμβάσεις. Προσπάθησαν να βρουν βοήθεια. Η κόρη μου είναι 19 ετών - αν ήταν διάσημη με τόσα πολλά χρήματα και μια τέτοια συνήθεια, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τη βοηθήσω».
nIEa1lwhr6dLdpLe4T6KwdCLnTH
Απόσπασμα από την ταινία «Back To Black»

Σκεπτόμενος την αντίδραση του κοινού στον πρόωρο θάνατό της, ο Μάρσαν σχολίασε: «Η εύκολη ιστορία για όλους ήταν ότι υπήρχε κάποιος που έπρεπε να κατηγορηθεί, είτε ο Μπλέικ είτε ο Μιτς, και δημιουργείς μια αφήγηση για τους κακούς ενός θύματος».

Συνεχίζοντας διευκρίνισε: «Ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι άνετο είναι ότι σκέφτεσαι "Λοιπόν, αν η κόρη μου δεν παντρευτεί κάποιον σαν τον Μπλέικ ή αν εγώ δεν συμπεριφερθώ σαν τον Μιτς, τότε η κόρη μου δεν θα πεθάνει", αλλά ο εθισμός δεν λειτουργεί έτσι».

Η τραγουδίστρια πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

Είναι η Ευρώπη σε τροχιά πολέμου; Τα κρυφά σχέδια του Πούτιν

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης