Ζεντάγια για το Euphoria: Είναι κάτι που είναι πέρα από εμένα

Ζεντάγια για το Euphoria: Είναι κάτι που είναι πέρα από εμένα

Η ηθοποιός σχολίασε το μέλλον της σειράς και το αν θα υπάρξει ή όχι 3η σεζόν

zendaya-euphoria
Η Ζεντάγια μοιράστηκε τι γνωρίζει για το μέλλον του «Euphoria».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του HBO αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρη αν η σειρά θα επιστρέψει ποτέ για την τρίτη σεζόν της, σύμφωνα με το Variety.

Το HBO ανακοίνωσε στις 25 Μαρτίου ότι η 3η σεζόν του «Euphoria» αναβάλλεται, αλλά ότι το δίκτυο και ο δημιουργός της σειράς Σαμ Λέβινσον «παραμένουν αφοσιωμένοι να κάνουν μια εξαιρετική τρίτη σεζόν».

«Στο μεσοδιάστημα, επιτρέπουμε στο περιζήτητο καστ μας να ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες», δήλωσε τότε εκπρόσωπος του HBO στο Variety.

Η Ζεντάγια, η οποία υποδύεται τη Ρου στη δραματική σειρά, δήλωσε στο Variety την Τρίτη 16 Απριλίου στην πρεμιέρα της ταινίας της «Challengers», ότι θέλει να επιστρέψει η σειρά, αλλά δεν γνωρίζει πότε ή αν θα ξεκινήσει η παραγωγή της 3ης σεζόν.
Χαρακτηριστικά, είπε: «Αν είναι σωστό για τους χαρακτήρες και όλα εξελιχθούν όπως πρέπει, φυσικά», προσθέτοντας ότι δεν είναι «υπεύθυνη» για το αν η σειρά θα επιστρέψει, παρόλο που είναι εκτελεστική παραγωγός της σειράς.

«Αλλά είναι κάτι που είναι πέρα από εμένα», τόνισε.

Η παραγωγή της 3ης σεζόν είχε ήδη καθυστερήσει λόγω των διπλών απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ και του θανάτου, τον περασμένο Ιούλιο, του ηθοποιού Άνγκους Κλάουντ, ο οποίος υποδυόταν τον έμπορο ναρκωτικών Φέζκο.

Κλείσιμο
Το HBO ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο ότι το «Euphoria» θα επέστρεφε το 2025, αλλά αυτό ήταν πριν από την αναβολή που πήρε τον Μαρτίο.

Λίγες ημέρες αφότου το HBO ανακοίνωσε την καθυστέρηση της σεζόν, η ηθοποιός Στορμ Ριντ, η οποία υποδύεται τη μικρότερη αδελφή της Ρου, Τζία, μίλησε δημόσια για τα νέα σε συνέντευξή της στο Variety.

«Θα ήθελα να ελπίζω ότι οι θεατές, το κοινό θα είναι σε θέση να τελειώσει τη σειρά», είχε πει. «Νομίζω ότι πρέπει να χειριστούμε τη σειρά με προσοχή. Έχουμε βάλει την καρδιά μας και την ψυχή μας σε αυτό».

Την ίδια ημέρα, το Variety ανέφερε ότι η καθυστέρηση της 3ης σεζόν του «Euphoria» οφειλόταν σε «δημιουργικές διαφορές».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Σάλος με δρομείς από την Αφρική που άφησαν Κινέζο να κερδίσει τον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου - «Ήταν φίλος μας» - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης