Ζεντάγια: Δεν θέλω τα παιδιά μου να έχουν να αντιμετωπίσουν τη φήμη μου

Ζεντάγια: Δεν θέλω τα παιδιά μου να έχουν να αντιμετωπίσουν τη φήμη μου

Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Τομ Χόλαντ

zendaya_94
Η Ζεντάγια μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον σύντροφό της Τομ Χόλαντ, αλλά και το πώς θα διαχειριστεί το θέμα της δημοσιότητας όταν θα κάνει παιδιά. 

Η 27χρονη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα της ταινία «Challengers», πόζαρε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Μαΐου.

Συγχρόνως, μοιράστηκε ότι ο πρωταγωνιστής του «Spiderman» έχει διαχειριστεί «όμορφα» τη δική του απότομη άνοδο στη φήμη.

Η Ζεντάγια και ο Χόλαντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Spiderman: Homecoming το 2017» και κρατούν κατά κύριο λόγο τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.
Κλείσιμο
Μιλώντας για τη σχέση της, η Ζεντάγια είπε: «Ήμασταν και οι δύο πολύ, πολύ νέοι, αλλά η καριέρα μου ήταν ήδη κάπως σε εξέλιξη, και η δική του άλλαξε μέσα σε μια νύχτα. Έβλεπα τη ζωή του να αλλάζει κατά κάποιον τρόπο μπροστά στα μάτια του. Αλλά το χειρίστηκε πολύ όμορφα».

Η Ζεντάγια αποκάλυψε επίσης ότι έχει σκεφτεί και την προοπτική να κάνει οικογένεια στη δημόσια θέα, παραδεχόμενη ότι δεν θέλει τα μελλοντικά της παιδιά να «έχουν να αντιμετωπίσουν τη φήμη της».

Πάνω σε αυτό, σχολίασε: «Είναι θέμα βιωσιμότητας, πώς μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι σε αυτή την απαιτητική επιχείρηση που αγαπάω τόσο πολύ και να λειτουργεί για εμένα. Επειδή δεν θέλω απαραίτητα τα παιδιά μου να έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή [τη φήμη]... και πώς μοιάζει το μέλλον μου; Θα είμαι για πάντα ένα πρόσωπο που θα αντιμετωπίζει το κοινό;».

Συζητώντας για τη φήμη της, πρόσθεσε: «Απλά συνηθίζεις κατά κάποιο τρόπο το γεγονός ότι,''Ω, είμαι επίσης ένα από αυτά τα έργα τέχνης που θα φωτογραφίσεις''. Απλά πρέπει να είμαι εντελώς άνετη με αυτό και να ζω τη ζωή μου».

Παράλληλα, τόνισε: «Νομίζω ότι μεγαλώνοντας, πάντα ένιωθα ότι όταν κάποιος μου ζητάει μια φωτογραφία, πρέπει να το κάνω, όλη την ώρα. Πρέπει να λες ναι, γιατί πρέπει να είσαι ευγνώμων που έχεις φτάσει εδώ. Και ενώ εξακολουθώ να αισθάνομαι έτσι, έχω επίσης μάθει ότι μπορώ να πω όχι, και μπορώ να πω ευγενικά ότι είμαι εκτός δουλειάς ή ότι προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου σήμερα, και ότι δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να δίνω συνέχεια παραστάσεις».
shutterstock_2115243863__2_

Η Ζεντάγια συνέχισε προσθέτοντας: «Τώρα, όταν έχω αυτές τις στιγμές στην καριέρα μου -όπως για παράδειγμα, τώρα που είναι η πρώτη μου φορά που είμαι η πρωταγωνίστρια σε μια ταινία που θα παιχτεί στους κινηματογράφους - νιώθω ότι συρρικνώνομαι, ότι δεν μπορώ να απολαύσω όλα τα πράγματα που μου συμβαίνουν, επειδή είμαι έτσι».

«Είμαι πολύ σφιγμένη και νομίζω ότι το κουβαλάω αυτό από τότε που ήμουν παιδί και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δοκιμάσω πράγματα. Και μακάρι να πήγαινα σχολείο», υπογράμμισε η διάσημη ηθοποιός.

Η σταρ μίλησε επίσης για τον ρόλο της ενήλικης μητέρας στην επερχόμενη ταινία της, όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στους Τζος Ο' Κόνορ και Μάικ Φάιστ.

«Είμαι πάντα κάπου σε ένα λύκειο. Και να πω πως δεν πήγα ποτέ στο λύκειο», σημείωσε αναφερόμενη στους ρόλους της σε πολλούς από τους οποίους υποδύεται μια μαθήτρια λυκείου.

«Οπότε το να ξεφύγω από αυτό ήταν αναζωογονητικό. Και ήταν επίσης κάπως τρομακτικό, επειδή σκεφτόμουν ότι ελπίζω οι άνθρωποι να πιστέψουν την πραγματική ηλικία μου ή ίσως [ότι είμαι] λίγο μεγαλύτερη, επειδή έχω φίλους που έχουν παιδιά ή κάνουν παιδιά», είπε στο τέλος η Ζεντάγια.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη ενδοοικογενειακής βίας σε όλη την Ελλάδα: 109 περιστατικά σε μία ημέρα - 54 συλλήψεις

Ο Μητσοτάκης «απαντά» στον Κασσελάκη: Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας


Επικοινωνεί κανονικά και συνομιλεί με διαύγεια, λέει ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη μετά την έξοδο από τη ΜΕΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης