Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο χορογράφος που ανήκει στην ομάδα της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, μίλησε για τις προηγούμενες συμμετοχές του στον μουσικό διαγωνισμό.
Μεταξύ άλλων, στην εμφάνισή του στο «Στούντιο 4» περιέγραψε την εμπειρία του από τη νίκη που είχαν καταφέρει με την Έλενα Παπαρίζου και την κριτική που παρόλα αυτά δεν είχαν γλυτώσει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mfmxouebox)
Αναλυτικότερα, περιέγραψε: «Τότε με την Παπαρίζου ερχόμουν με τέτοια χαρά, σαν μικρό παιδί που πήραμε την πρώτη θέση. Και όταν ήρθα εδώ, είπα “όχι παιδιά, δεν θα σας αφήσω να μου το μαυρίσετε αυτό”. Δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω ούτε γι’ αυτό που έχω κάνει, ούτε για το αποτέλεσμα που έχω φέρει, αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει… Δεν μ' αρέσει το μετά να το αναλύω. Παίρνω, όμως, την ευθύνη αυτού που κάνω 100%. Έχω κάνει και αποτυχίες. Με τη Demy δεν είχαμε πάει καλά… Και γιατί να μην το πω; Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες. Εγώ θέλω να το θυμάμαι για να μην λένε: "Α, λέει μόνο για την Παπαρίζου"».
Ο Φωκάς Ευαγγελινός συνεχίζοντας μίλησε για τα αρνητικά που είχαν ακούσει τότε: «Είχαν πάει όλα λάθος τότε με τη Demy… Μετά την Έλενα είπα μέσα μου: "Δεν γίνεται τώρα να στενοχωρηθώ, δεν θέλω να βγω πουθενά" και δεν βγήκα πουθενά. Ήταν μερικοί που βρίζανε, ασχολούνταν με το εσώρουχο, και λέω: "Όχι, όχι, δε γίνεται κάτι τόσο όμορφο να το μαυρίζεις"… Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Γίνεται και δεν θέλω να συμμετέχω και δεν θέλω να μπαίνω μέσα σε αυτό, θέλω να κρατάω τα θετικά και αυτή την προσπάθεια που με συγκίνηση, με ιδρώτα, με αγάπη έχω κάνει».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;