Θανάσης Κουρλαμπάς: Αρνείται ότι ζήτησε να φύγει ο Νίκος Πολυδερόπουλος από παράσταση

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αρνείται ότι ζήτησε να φύγει ο Νίκος Πολυδερόπουλος από παράσταση

Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό μου, τόνισε - Δείτε το βίντεο

kourlabas323
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, απαντώντας σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσου», που τον αφορά.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη από το πάνελ της εκπομπής, ανέφερε ότι, ο ηθοποιός είναι εκείνος που ζήτησε την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου από την παράσταση που συμπρωταγωνιστούν.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή, ο Θανάσης Κουρλαμπάς αρνήθηκε κατηγορηματικά, όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0hyzwalprcp)

Αρχικά, ο ηθοποιός ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που περίμεναν μέχρι να τελειώσει η παράσταση και μετά είπε: «Σήμερα, σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομά μου. Η μόνη δήλωση που έχω να κάνω, είναι ότι διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου. Έχει βγει μια ανακοίνωση από την παράσταση και τον σκηνοθέτη». Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινό Σουσου»
Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ο Νίκος Γεωργιάδης είπε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» ότι μετά από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους που δουλεύουν στην παράσταση, έμαθε το όνομα του ανθρώπου που ζήτησε από την παραγωγή να απομακρύνει τόσο τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όσο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο από το θεατρικό έργο. Όπως ανέφερε, αυτός είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0h6zlerx6dl)
Κλείσιμο

«Το όνομα που μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι, ήταν ένα, δεν υπήρχε διαφωνία σε αυτό, άρα μπορούμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια ότι ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος, είναι ο κύριος Θανάσης Κουρλαμπάς» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε, ότι οι ίδιες πηγές του είπαν ότι αυτοί οι ηθοποιοί δεν μιλούν καν μεταξύ τους. «Δεν έχουν καμία επαφή, δεν λένε ούτε γεια», τόνισε.
thanasis_kourlabas
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας»


Τι είχε πει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την απομάκρυνσή του από την παράσταση
Λίγο μετά την είδηση ότι τελικά δεν θα συνεχίσει στην παράσταση του χρόνου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τόνισε ότι ενώ είχε υπάρξει συμφωνία με τους αρμόδιους για την επόμενη χρονιά, ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην παράσταση.

Για το πώς πληροφορήθηκε αυτή την απόφαση, ο Νίκος Πολυδερόπουλος απάντησε: «Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος από κάτι».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d015hc563tkp)

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το εάν υπήρξε κάποια ένταση με κάποιον συνάδελφό του, απάντησε: «Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει το οτιδήποτε, αλλά άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω».

Τέλος, ο Νίκος Πολυδερόπουλος θέλησε να τονίσει ότι: «Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη Λεωφόρο Υμηττού

Με 500 ελέγχους την ημέρα το σχέδιο της ΑΑΔΕ για το 2024 - Από ποιους θα αναζητήσει 65 δισ. ευρώ

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Κωνσταντοπούλου ο Μπάμπης Στόκας - Το σχόλιο του Φίλιππου Πλιάτσικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης