Ο Μανώλης Κονταρός διασκέδασε το κοινό και τους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου.
Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη σκηνή του J2US, όπου ερμήνευσε μια μαντινάδα αφιερωμένη στη Δέσποινα Βανδή, στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκηκαι το ενδεχόμενο γάμου.
«Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω…», τραγούδησε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ddabgugqkx)
Και συνέχισε: «Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση απάντηση να δώσω…».
Ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχασε την ευκαιρία, έπειτα, να ρωτήσει τη γνωστή τραγουδίστρια αν είναι τελικά στα σχέδιά της ο γάμος με τον ηθοποιό.
«Ο ένας κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα», απάντησε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Έχουμε αναμονή, στην ουρά περιμένουμε».
Η υπηρεσία της Δυναμικής Μετατροπής Νομίσματος δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προσφέρουν πληρωμές στο νόμισμα της κάρτας του πελάτη, χωρίς τεχνικές απαιτήσεις ή επιπλέον κόστος – διευκολύνοντας τη συναλλαγή και αναβαθμίζοντας την εμπειρία πληρωμής.