Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Μανώλης Κονταρός, τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε με μια αγκαλιά, μερικά καλά λόγια, αλλά και ένα παράπονο.
Δείτε το βίντεο
Συγκεκριμένα, είπε: «Η τιμή είναι τεράστια. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πάνω από όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος. Και μου έχει υποσχεθεί ότι θα με αποκαταστήσει με κάτι κοινούς φίλους που έχουμε, αλλά δεν το βλέπω. Τη Βανδή την αποκαταστήσατε με τον Μπισμπίκη, εμένα;».
«Όλα θα γίνουν, σιγά-σιγά» απάντησε εκείνος από την πλευρά του.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας