Κώστας Νικούλι για το επώνυμό του: Είναι ένα στοιχείο που με κάνει αυτός που είμαι

Κώστας Νικούλι για το επώνυμό του: Είναι ένα στοιχείο που με κάνει αυτός που είμαι

Είναι ένα μικρό σχόλιο που θέλω να κάνω, πρόσθεσε ο ηθοποιός για την καταγωγή του

kostas_nikouli_64
Ο Κώστας Νικούλι, με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς «Παραλία» στην οποία συμμετείχε, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους λόγους για τους οποίους διατηρεί το αλβανικό επίθετό του παρά την ελληνική υπηκοότητα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage» το Σάββατο 6 Απριλίου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0cz42niefcx)

Κλείσιμο
«Είχες πει σε συνέντευξη ότι "αν είσαι ξένος, είσαι πάντα ξένος". Νιώθεις ακόμα ξένος στην Ελλάδα του 2024;» ρώτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής με τον Κώστα Νικούλι να απαντάει:

«Δεν το εισπράττω τόσο πολύ από τους άλλους, ότι είμαι ξένος, αν και κάποια πράγματα δεν έχουν εξαλειφθεί τελείως. Πολλές φορές έρχομαι αντιμέτωπος ξανά με αυτό και προσπαθώ να το αγκαλιάσω. Για μένα είναι ένα δώρο να έχω και το ένα και το άλλο στοιχείο. Πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφο για τον οποιονδήποτε να μπορεί να παίρνει στοιχεία από διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινωνίες και να φτιάχνει ένα δικό του προσωπικό στοιχείο. Θέλω να μπορώ να είμαι και τα δύο με κάποιο τρόπο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κάθε φορά που σε μια συνέντευξη μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για αυτό, σε πολλά σχόλια που έχω κάνει για την καταγωγή μου έχω δει και θετικά και αρνητικά σχόλια. Έχω δει να λένε ότι "οι άνθρωποι από την Αλβανία είναι δολοφόνοι γιατί πυροβόλησαν ένα παιδί στο Γκάζι". Εκεί πέρα έρχεσαι πάλι αντιμέτωπος να πεις ότι μάλλον δεν το έχουμε ξεπεράσει αυτό το θέμα».

Ο Κώστας Νικούλι ανέφερε για το γεγονός ότι κράτησε το επίθετό του: «Είναι ένα στοιχείο που με κάνει αυτός που είμαι. Είναι ένα μικρό σχόλιο που θέλω να κάνω. Επειδή μπήκε ένα τελικό σ στο επώνυμό μου, δεν σημαίνει ότι με έχει κάνει να αλλάξω υπηκοότητα και να παρουσιάζω πια τον εαυτό μου ως Έλληνα πολίτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ίμπιζα οι τουρίστες «ξεσπιτώνουν» τους ντόπιους - Στα ύψη τα ενοίκια, κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους!

Σε απολογία δύο παιδαγωγοί στην Αλεξανδρούπολη - Καταγγελίες ότι έκλειναν 3χρονα σε σκοτεινή αποθήκη


Ο Τραμπ εξασφάλισε σε δεξίωση για την προεκλογική του εκστρατεία περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης