Κάνιε Γουέστ: Έδειχνε γυμνές φωτογραφίες φίλης του σε υπαλλήλους του

Κάνιε Γουέστ: Έδειχνε γυμνές φωτογραφίες φίλης του σε υπαλλήλους του

Σε νέα μήνυση εις βάρος του, ο ράπερ φέρεται να έκανε ανάρμοστα σεξουαλικά σχόλια και να επέδειξε άσεμνη συμπεριφορά σε συναδέλφους του 

west_54
Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να έκανε ανάρμοστα σεξουαλικά σχόλια και να επέδειξε άσεμνη συμπεριφορά στους συναδέλφους του στην εταιρεία Yeezy, υποστηρίζει νέα αγωγή που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες την Τρίτη από πρώην υπάλληλο.

Ο Τρέβορ Φίλιπς ισχυρίζεται στη μήνυση που περιήλθε στην κατοχή του Page Six ότι ο ράπερ επιδείκνυε γυμνές φωτογραφίες μιας φίλης του σε υπαλλήλους και μάλιστα μια φορά προσομοίωσε αυνανισμό μπροστά του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης σε ξενοδοχείο στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Ο πρώην υπάλληλος - ο οποίος προσλήφθηκε για να εργαστεί στη Yeezy για να καλλιεργήσει βαμβάκι για μια σειρά παιδικών ρούχων και τρόφιμα για μια ενδεχόμενη αυτοσυντηρούμενη κοινότητα - ισχυρίζεται ότι όταν έφτασε για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο, ο Γουέστ έλεγε θεωρίες συνωμοσίας για την εβραϊκή κοινότητα και εξυμνούσε τον Αδόλφο Χίτλερ.
Σε μια προσπάθεια να αλλάξει τη συζήτηση, ο Φίλιπς σχολίασε ότι η Ζόι Κράβιτς - που ήταν στην τηλεόραση εκείνη την ώρα - ήταν όμορφη, γεγονός που φέρεται να ώθησε τον Γουέστ να πει στον τότε συνεργάτη του: «Μοιάζεις με τη Ζόι Κράβιτς».

Ο ράπερ φέρεται τότε να διευκρίνισε: «Ναι, της μοιάζεις... Αλλά, όχι έτσι. Είσαι όμορφος σαν τον Λένι Κράβιτς», αλλά τα σχόλια εξακολουθούσαν να προκαλούν δυσφορία στον Φίλιπς.

«Λίγες στιγμές αργότερα, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιτούσε το ταβάνι, ο Κάνιε άρχισε να κάνει αργές κινήσεις πάνω-κάτω με το χέρι του ακριβώς πάνω από τα γεννητικά του όργανα - σαν να αυνανιζόταν», ισχυρίζεται στη συνέχεια ο Φίλιπς, σύμφωνα με την αγωγή.

Ο πρώην υπάλληλος ισχυρίζεται ότι ο Γουέστ του είπε τότε: «Συνήθιζα να έχω όργια κάθε μέρα - τουλάχιστον δύο με τρία κορίτσια. Και τώρα, φίλε, δεν μπορώ καν να ξαπλώσω χωρίς να αυνανιστώ».

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο 41χρονος μουσικός φέρεται να χρησιμοποίησε το ένα του χέρι για να πιάσει με δύναμη και να τραβήξει το άλλο χέρι που «έκανε τις χειρονομίες μακριά από τα γεννητικά του όργανα».

«Πρέπει να κρατήσω το χέρι μου μακριά από το τηλέφωνό μου για να μην βλέπω πορνό», φέρεται να είπε στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Φίλιπς, ο οποίος ήταν «εντελώς σοκαρισμένος και ταραγμένος» από αυτό που φέρεται να είδε.

Κλείσιμο
Ο Φίλιπς ισχυρίζεται ότι ο ράπερ στη συνέχεια έκανε βιντεοκλήση σε μια φίλη του, της οποίας ο ράπερ φέρεται να είχε επιδείξει γυμνές φωτογραφίες σε υπαλλήλους της Yeezy.

Ο Γουέστ φέρεται να είπε στη γυναίκα: «Την επόμενη φορά που θα σε δω, καλύτερα να βεβαιωθείς ότι φοράς τα εσώρουχα και τα παπούτσια που σου πήρα», κάνοντας τον Φίλιπς να νιώσει για άλλη μια φορά άβολα.
Ευτυχώς, η υπηρεσία δωματίου του ξενοδοχείου διέκοψε τις πράξεις του Γουέστ.

Ο Φίλιπς ισχυρίζεται ότι δεν έφυγε από το ξενοδοχείο μέχρι τη 1 π.μ. επειδή «ένιωθε καθήκον απέναντι στα παιδιά του σχολείου του, συμπεριλαμβανομένου του μικρότερου αδελφού του και επίσης της κόρης του που και οι δύο φοιτούσαν στην Ακαδημία Donda».

Η μήνυση του Φίλιπς ισχυρίζεται επίσης ότι ο ράπερ απείλησε να ξυρίσει τα κεφάλια των μαθητών του και να τα κλειδώσει σε κλουβιά.

Εκτός από τα απαξιωτικά σχόλια για τους Εβραίους, ο Γουέστ φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι θα επιτεθεί στη συνέχεια στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, σύμφωνα με τη μήνυση.

Ο Φίλιπς, ο οποίος είναι μαύρος, ισχυρίζεται επίσης στην καταγγελία ότι το πρώην αφεντικό του έκανε φυλετικές διακρίσεις προς τους μαύρους υπαλλήλους, αλλά όχι ως προς τους λευκούς.

Μηνύει τον Γουέστ για διακρίσεις, παρενόχληση, εχθρικό περιβάλλον εργασίας και άλλα, ζητά αποζημίωση που ξεπερνά τα 35.000 δολάρια και αμοιβή δικηγόρων και ζητάει ασφαλιστικά μέτρα που να εμποδίζουν τον ράπερ να ανοίξει οποιοδήποτε είδος σχολείου για παιδιά κάτω των 18 ετών στην Καλιφόρνια.

Ο Φίλιπς, ο οποίος απολύθηκε από τον Γουέστ τον Μάιο του 2023, απαιτεί επίσης δίκη με ενόρκους.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες ο δολοφόνος της Κυριακής - Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Αθήνα: Ανταλλαγή ναρκωτικών εν μέση οδώ - Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε σε 57 συλλήψεις

Μπλόκο του ΣτΕ στην ανάπλαση του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης